top of page
DSC_0442_edited.jpg

ONZE DIENSTEN 

Onze personal trainers zijn stuk voor stuk opgeleide professionals. Wij bieden dan ook een waaier aan mogelijkheden:

PERSONAL TRAINING

Onder deze vorm ga je één op één met je eigen personal trainer aan de slag. Tijdens sessies van 30 of 60 minuten werken we naar je doelen toe, op maat van jouw capaciteiten en lichaam. Een minimum engagement van 3 maanden met minimaal 4 sessies per maand is nodig om tot resultaten te komen. Tijdens deze periode kun je rekenen op professionele coaching en begeleiding. Onze personal trainers bepalen in samenspraak met jou je trainingsprogramma, dat constant evolueert.

SMALL GROUP TRAINING

Wil je met een groepje vrienden of vriendinnen aan de slag, dan kan je opteren voor de Small Group Training. Met maximaal 4 personen tegelijkertijd krijg je een doorgedreven workout. Je geniet van persoonlijke aandacht en begeleiding, kan elkaar motiveren en stimuleren en je geniet van een interessant kortingstarief. Waarom zouden jullie het niet proberen?

BEDRIJFSPROGRAMMA'S

Samen met collega’s aan de slag? Of ben je als HR-manager begaan met de gezondheid van de werknemers? Met onze bedrijfsprogramma’s op maat geven we zowel op locatie als in onze eigen faciliteiten groepstrainingen. Zowel het fysieke als het mentale komt aan bod en ook voedingsadvies is inbegrepen. Fitness dringt absenteïsme terug, zorgt voor fitte en gemotiveerde medewerkers en schept een band.

MEER WETEN?

Neem vandaag nog contact op! 

logo-wit.png
bottom of page