top of page

ONZE TRAINERS

Onze Personal Trainers zijn ieder op hun beurt 'Top of the Bill' en scholen zich regelmatig bij, om op de hoogte te blijven van de meest innovatieve trainingsmethodes en trends in het PT trainingsgebied. Elk van hen heeft zijn/haar persoonlijke specialiteit en affiniteit met specifieke doelgroepen.

ALAIN

VAN KOEVERINGE 

Als Master LO met 26jaar coachervaring, een aangeboren zesde zintuig en een eindeloze energie, heeft Alain zich gespecialiseerd in Mentale en Functionele coaching, ten dienste van het individu. Resultaat staat op de eerste plaats, in combinatie met persoonlijke ontwikkeling

FRANCIS

LOYENS

Cisse is al meer dan 25 jaar gebeten door de fitness- en gezondheidsmicrobe. Zijn ambitie is om iedereen op zijn/haar niveau te helpen met het bereiken van zijn/haar doelen. Als je met Cisse aan de slag gaat, krijg je er een pak ervaring en kennis bovenop. Een topcoach en tevens Master LO!

JOHAN 

SCHEIRS

Voor Johan is sporten al sinds zijn jeugd een belangrijk onderdeel van zijn leven. Na het behalen van zijn Master LO diploma, ging hij onmiddellijk aan de slag in de fitnessbranche. Johan stelt vanuit zijn kennis en ervaring een persoonlijk programma op. Op deze manier coachthij jou op een veilige, gedifferentieerde en uitdagende manier naar je doelen! 

DIMITRI

OEYEN

Ignace is een gedreven volleybal- en zwemcoach die zich continu bijschoold en op de hoogte is van de laatste nieuwigheden. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en helpt je om grenzen te verleggen!

Sam

Plompen

Al van jonge leeftijd was ik altijd bezig met sport. Geen enkele uitdaging was te groot. Meer en meer uitte zich dat in een competitief karakter dat ervoor zorgde dat ik mijn doelen wou bereiken. Je doel halen en de reis ernaar geeft dan ook een fantastisch gevoel. Nu heb ik de kans om dat gevoel te delen door de mensen te ondersteunen in hun weg naar doel. Samen grenzen aftasten en het lichaam in optimale vorm krijgen is telkens een leuke uitdaging die ik met plezier aanga.

Tayo

Oyesanya

Through my personal transformation combined with the experience gained over the years, I have been able to discover that fitness could differ for one person to another. This is why we should find the ideal balance between fitness combined with everyone’s individual lifestyle. For this reason, I work with my clients with the most individualistic approach in order to help them achieve their goals surrounding Exercise, Nutrition and basic lifestyle guidelines whilst creating as much fun.

YVES

VAN DEN BRIL

Tekst

WOUTER

DE MEERLEER

Als personal trainer zal Adriaan zorgen dat je geest en lichaam op één lijn komen. Dit door een goede balans  tussen sport en voeding te vinden. Door zijn begeleiding sta je er niet alleen voor. Hij zal je  helpen op weg  naar een gezonde levenstijl en motiveren  om je doelstellingen te behalen.

BRAM

VAN HOORELBEKE

Tekst

Adriaan

O0mens

Als personal trainer zal Adriaan zorgen dat je geest en lichaam op één lijn komen. Dit door een goede balans  tussen sport en voeding te vinden. Door zijn begeleiding sta je er niet alleen voor. Hij zal je  helpen op weg  naar een gezonde levenstijl en motiveren  om je doelstellingen te behalen.

bottom of page