top of page

Hoe herken ik een goede personal trainer?

Hoe je een goede personal trainer herkent? Heel simpel, niet alleen kan deze personal trainer beroep doen op zijn theoretische en praktische kennis van het menselijke lichaam, hij/zij luistert ook naar je wensen en stelt zijn trainingen af op jouw maat en doelstellingen.

Kennis van zaken

Een goede personal trainer weet waarmee hij/zij bezig is en houdt zijn/haar kennis steeds op peil. Fysiologie, anatomie en trainingsopbouw, het zijn stuk voor stuk zaken waar een grondige kennis van moet aanwezig zijn. Bekijk dus zeker eens de achtergrond van je personal trainer.

Inlevingsvermogen

Een goede personal trainer moet zich kunnen inleven in jouw situatie en het niveau dat je aankunt. Zo sport je gezond en boek je snel resultaat. Ieder lichaam is anders en de training dient daar dan ook afgestemd te worden.

Resultaten

Een goede personal trainer zorgt dat je je doelstellingen haalt. Maar een goede personal trainer neemt ook je voeding en het mentale aspect onder handen. Een personal trainer is ook een beetje een psycholoog die rekening houdt met je privéleven.

Fun

Een goede trainer brengt variatie in zijn trainingssessies, motiveert je en zorgt dat je met plezier traint. Hij/zij zoekt de grenzen op, maar door de positieve vibe en de motivatie voel je dat amper. Een personal trainer stelt je op je gemak en ja, er mag gelachen worden.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page